Riihen ikkuna kuva

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Sydämellistä AdventtiaKaunista sunnuntaipäivää kaikille! Sieltä se aurinko tänäkin aamuna nousi vaikka yhä lyhyemmän mutkan taivaalla tekeekin.
 
Parin viikon päästä on joulu ja sitten alkavat päivät jo pitenemään. Ihanaa kumminkin että on pikkupakkanen, lunta ja valoisampaa. Toivon että tilanne pysyy tällaisena, en kaipaa loskakelejä.
 
Niska vihoittelee edelleen. Joten tänään täytyy itse noudattaa omia terveellisen elämän ohjeitani. Kevyttä ulkoilua, eikä mitään hartioita kuormittavaa puuhaa. Olin lykännyt omasta ITSESTÄ HUOLEHTIMISTA jo liian kauan. Nyt on pakko pysähtyä ja hiljentyä.


Tänä toisena adventtina sitä sopiikin miettiä millaisen joulun itselleen haluaa? Tahtooko nauttia tavarapaljoudesta vai rauhasta rakkaittensa kanssa?
 
 
 
Sydämellistä adventtia toivotan näiden sydänkoristeiden kera. Niitä on valmistunut jo muutama kymmenen. Helppoja ja nopsia tehdä sarjatyönä. Säkkikangasta ja jouluisista kankaista leikattuja kuvia. Aion käyttää joulukortin asemasta, joulukukan koristeena ja varmaan niitä riittää kodin koristeluun ja kuuseenkin.

 
 
Terveisin Poutapilvi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!