Riihen ikkuna kuva

lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulukuun aloitus

 
 Tänään lauantaina aloittelen siivouksia. Pesen peittoja ja tyynyjä. Sitten ihan joulunalusviikolla tarvitsee vain normaalin luuttuamisen. En tällä halua itseäni liikaa väsyttää. Suunnittelen mitä verhoja laittaisin mihinkin huoneeseen ym. Teen yleissuunnitelman jouluvalmisteluistani, mitä aion tehdä ja missä järjestyksessä. Katselen kalenteria ja suunnittelen aikataulun. Hyvä näin vaikka kumminkin lopussa aina meinaa tulla kiire...ja se koristelu on minusta sitä ihaninta puuhaa!
 
Lastenlapsilleni väkräsin jokaiselle kolmelle oman joulukalenterin, samoin kummitytölleni. Eli melkein sata pikkuista pakettia. Toivottavasti ne menivät oikeille henkilöille ja kutakuinkin sopivaan järjestykseen. Kalenterit on lähetetty menneellä viikolla joten hekin pääsevät avaamaan jo tänään ensimmäiset paketit.
 
Mietin myös vähän lahja-asioita. Mitä haluaisin tehdä itse ja kenelle? Taitaa olla niin että tuon huiskimisen jälkeen on ihana illalla istua ja ottaa neule syliin. Se olisi sitten miesten sukat laitettava alulle. Sitä voi aina tehdä iltaisin ja pari valmistuu ihan huomaamatta.
 
 


Tässä mallia inspiraatioksi! Rattoisaa lauantaita kaikille omien puuhienne parissa.
 Poutapilvi


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!