Riihen ikkuna kuva

keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Tähtilaukku ja Onnea Uudelle Vuodelle 2015

Maveric-star
 
Näitä tähtiä ompelin jo hyvän aikaa sitten. Taisivat olla itseasiassa ensimmäisiä kokeilujani varsinaisista tilkkutöistä syksyllä tilkkukurssin alettua. Laukku on ollut puoli valmiina pitkään. Nyt vuoden lopuksi halusin keskeneräisiä pois, että voin aloittaa puhtaalta pöydältä ja antaa uusien ideoiden tulla.

kassi tilkuista

Tähtitilkuista syntyi tilkkupintaa ja siitä pyöräytin laukun. Laukku eestä ja laukku takaa.
 

 

helppo tilkkulaukku
 
Vuoriksi tuli siniraidallinen tukeva kangas. Tilkkukankaat menivät niin tarkalle että tein sangoistakin kaksiväriset. Itse tilkkupintaan on tikattu keskivahva vanu. Tikkauksissa noudattelin tilkkujen pysty- ja vaakasuoria linjoja. Pariin taskuun riitti vuorikangasta, vaikka kännykälle ja kukkarolle. Vetskariksi laitoin siniharmaan ja päihin puolipyöreät lipareet helpottamaan vetskarin avaamista ja sulkemista. Tämä on minun heikko kohtani, en meinaa saada niitä pikkulipareita onnistumaan itseäni tyydyttävällä tavalla. Hyvät neuvot olisivat tarpeen.

vuoritettu laukku

tähti plokki
 
Tähtiä oli kiva ommella, tässä kokeilussa halusin pysytellä sinisen eri sävyissä. Ja nyt valmiina pintana näen miten tekniikalla voisi leikitellä loputtomasti vaihtelemalla värejä ja tähtien sijoittelua yhdistämis vaiheessa.

vetoketjulla suljettu kassi
 
 
Näihin tuikkiviin tähtiin päätän tämän Blogivuoteni. Sivuillani onkin käynyt ilahduttava kuhina. On ollut mielenkiintoista ja hauskaa saada kannustusta ja kommentteja. Kiitos KAIKILLE blogissani vierailleille!
 
Toivotan kaikille Onnellista Uutta Vuotta 2015!
 
Poutapilvi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


5 kommenttia:

 1. Ihanien tähtiäkassien myötä Hyvää ja käsityörikasta Uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Kauniin tähtilaukun pyöräytit! Tulkoon hyviä ompeleita ensikin vuonna! Mukava vierailla blogiystävien luona :)

  VastaaPoista
 3. sòpò laukku, nàistà tàhdistà syntyy vaikka minkàlaisia versioita. idearikasta uutta vuotta, yritetààn toteuttaa ainakin osa niistà kivoista ideoista, joita pyòrii mielessà. terveisin Raita

  VastaaPoista
 4. Kauniisti tuikkivat tähdet kassissasi. Onnellista ja hyvää uutta vuotta 2015

  VastaaPoista
 5. Hieno laukku! Hyvä, että sait valmiiksi!

  Itse olen saanut kangaslipareet onnistumaan riittävän hyvin, kun piirrän kaavan ja ompelen sen avulla kahdesta kappaleesta lipareen. Suora reuna jää auki. Käännän saumanvarat aukinaisesta reunasta sisään ja pujotan vetoketjun pään liparekappaleen sisään. Sitten tikkaan. Toivottavasti selitykseni oli ymmärrettävä.

  VastaaPoista

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!