Riihen ikkuna kuva

sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Pakkasta, villasukkia ja jotain uuden opettelua

 
Koululaisten lomat jatkuvat. Tässä oli niin hauskan näköinen tilanne kerrostalomme pihalla. Ihanat lumikakut satulan päällä, eipä ole pyörää tarvittu pitkään aikaan. Pakkanen paukkuu -16 asteessa. Silti lapsoset ovat testaamassa uusia kelkkoja ja pulkkiaan läheisessä mäessä.  Minunkin olisi tehnyt mieleni laskea pari kertaa ja tuntea sama riemu.

miesten villasukat helpot
 
Tällaiset raidalliset ehtivät juuri ja juuri vielä pukinpussiin. Valmistuivat muutamaa tuntia ennen kuin joulupukin reki lähti Korvatunturilta. Niin se oli kiirettä sielläkin vaikka tonttuja on satapäin.

miesten villasukat
 
Olivat niin sopivat ja lämpöiset.

konttineule
 
Pitkinä pyhinä alkoi kehtuuttaa, niin kuin savolaiset täällä sanovat. Sain mukavan vinkin ja ajattelin aikani kuluksi kokeilla jotain minulle täysin ihan uutta tekniikkaa: Konttineuletta. Silmä tarkkana seurasin internetin ohjetta. Pari kertaa puratti kun jälki ei muistuttanut ollenkaan kuvan mukaista. No, lähtihän se siitä. Oli helpompi hahmottaa kuvion muodot kun teki erivärisillä langoilla. Jatkoa seuraa, toivottavasti, kunhan keksin mitä tästä tulee!
 
 
Talvisin terveisin Poutapilvi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


6 kommenttia:

 1. kyllà tuollaiseen pakkaseen tarvitaan làmpimàt sukat. Taisitte saada jo hiihtoilmat. jouluterveisin Raita

  VastaaPoista
 2. Teillä on jo aikamoinen pakkanen, täällä huitelee siinä 10 asteen tietämillä vain. Komiat sukat olet tehnyt ja heti on käyttöä:)

  VastaaPoista
 3. Mukavan kirpakka pakkanen täälläkin.
  Minä niin nautin kun on tuo pikkumies, voi mummikin huoletta pyllähtää pulkalle ja hurjastella mäessä :D

  VastaaPoista
 4. Naapuripitäjän lapasissa on tuota konttineuletta varsissa, mutta ei ole koskaan tullut kokeiltua. Kivannäköistä monivärisenä!

  VastaaPoista
 5. Hienot sukat on pukinpussista löytynyt. Nyt totisesti on päässyt testaamaan villasukan tehoa. Konttineuleesi näyttää mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
 6. Ovat pyörät saaneet levätä - hupaisa ja surullinen kuva.
  Konttineuleen tekeminen näyttää kiinnostavalta. Pitääköhän oikein tutkia lähemmin...

  VastaaPoista

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!