Riihen ikkuna kuva

torstai 11. joulukuuta 2014

Tassulaukku

ommeltu laukku

Täällä blogeissa usein esitellään kissoja tai koiria mutta minä en omista kumpaakaan. Enkä ehkä voikaan omistaa allergian vuoksi. Mutta omistin mukavanoloista tassukangasta, napakkaa ja sellaista muutenkin hyvälaatuista. Olin sen kait lemmikin puutteessa hankkinut lohdutukseksi. Noh, laukun sitten siitä värkkäsin. Tosin jo aikaa sitten mutta oli pientä viimeistelyä vaille. Eihän sitä lemmikkiäkään ihan hetken huumassa hankita. Nyt voin sitten vaikka ulkoiluttaa tätä sangoista kuten koiraa tai pitää kainalossa ja silitellä kuten kissaa.koiran tassu
 
Pienillä yksityiskohdilla koristelin kuten vaikka kissa rusetilla tai koiralle kaunis panta. Tämän sukupuolesta en ole varma, ehkä se on nykyajan sukupuolineutraali kuten sanotaan. Eikä sillä ole nimeäkään vielä, on niin nuori etten ole ennättänyt keksiä. Toissapäivänä vasta syntyi.

ommeltu kassi
 
Kangas on minusta kivaa, vilkkaan ja iloisen lemmikin piirteet omaavaa. Tassunjälkiä on moneen suuntaan. Ja minä yllätyin huomatessani että näitä allergisoimattomia lemmikkejä voi hankkia ainakin Eurokankaasta. Ehkä muualtakin mutta tämä paikka oli sopivasti lähellä minua. Kävin katsomassa sitä jo aiemmin mutta harkinnan jälkeen päätin että tästä tulee omani. Iloisena ja posket hehkuen kävelin kotiin.

vetoketjulla suljettava kassi
 
Minun silmissäni tämä on oikea muotovalio mutta näyttelyyn sitä tuskin vien. Saattaa se päästä minun mukanani harrastuksiini ja reissuille. Tällä on se hyvä puoli että tämän voi ottaa lentokoneeseenkin mukaan. Vaikka tämä läpivalaistaan ja saatetaan tutkia muutenkin niin ei se siitä ole moksiskaan.

vetoketjulla suljettava laukku

Sisäpuoli on vielä aika tyhjillään. En oikein tiedä vielä mitä sille voisi tarjota. Ehkä pitää kaapeista katsoa josko jotain herkkuja löytyisi. Ehkä se pitää kirjoista? On sillä muitakin hyviä puolia, se on hiljainen ja näin kerrostalossa asuvana se on plussaa. Eikä se tarvitse kokoajan virikkeitä eikä huomiota, se viihtyy omissa oloissaan eteisessä.
 
ommeltu olkalaukku
 
Siinä se nyt loikoilee sängyllä päiväpeiton päällä. Eikö olekin söpö! Strategiset mitat ovat leveys 45 cm , korkeus 30 cm ja pohjapuoli 8cm. Painoa ei ole kovinkaan paljon mutta sitä kertyy sitten aikanaan. Kumminkin ihan topakka jo syntyessään. Eikä se tästä juurikaan enää kasva, saattaa tietysti vähän pulskistua aikaa myöten. Toivon että se on vahva yksilö ja viihdymme pitkään yhdessä.
 
 
Tassu terveisin Poutapilvi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


6 kommenttia:

 1. Jo vainen onkin söpö karvatassu ja mitatkin kohdallaan.
  Mie juttelen kissalleni: mummin pikkuinen jne :D
  Älä sinä vain asioidessasi hurahda yhtä pahoin, voisi jokuset luoda katseen jos toisenkin perääsi :D

  VastaaPoista
 2. Niin sopiva minullekin :) Mukavia kauppa- ja muita reissuja teille!

  VastaaPoista
 3. Upea laukku! Ja ajattele, tuota saat ulkoiluttaa silloin kun haluat eikä silloin kun laukku vaatii!

  VastaaPoista
 4. Kiva karvatassu laukku ja olen myös samaa mieltä Marlen kanssa, että tätä saat ulkoiluttaa silloin kun sinä halua, vaikka kyllä nuo oikeat karvatassut ihan ihania ovakin!

  VastaaPoista
 5. Kassisi on todellakin oikea muotovalio. Uljas ulkomuodoltaan, syö, mitä sille antaa, tyytyväinen satunnaisiin ulkoiluttamisiin, karvaton ja äänetön. Täydellinen kangastassu.

  VastaaPoista
 6. Hauska kangas ja toimii hyvin kassissa! Tuo kangas olisi mennyt hukkaan tilkuiksi pilkottuna.

  VastaaPoista

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!