Riihen ikkuna kuva

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Viimehetken joulutervehdyksiä aplikoimalla

joulupannulappu
 
  Värjäämistäni vihreistä kankaista ompelin suikaleita yhteen . Näin saadun kankaan kirjailin ompelukoneella erivärisillä koukeroilla. Leikkasin kolmioita, en säännöllisiä vaan vähän niin kuin hyvältä tuntui. Sovelsin tätä tekniikkaani. Tuli erikokoisia ja vähän eri mallisiakin.
 
konekirjonta
 
 
Tilkkukurssilaiset tekivät joulukortteja viimeisillä kerroilla. Minä en oikein syttynyt siihen. Katselin kuitenkin aiheita ja miten he toteuttivat korttejaan ja sain tämän idean omiin "kortteihini". Tämä kuusi teema näyttää toistuvan tänä vuonna töissäni. Olenko kurkottanut liian korkealle kuuseen ja kapsahdanko seuraavaksi katajaan näiden tilkkujeni kanssa!?


kirjailu ompelukoneella
 
No, se sikseen. Aplikoin kuuset ja lumihanget taustakankaalle, kiinnitin huopatähden, toppasin ja ompelin pannulapuksi. Leikkasin reunakaitaleen samasta kankaasta kuin kuusten tausta. Kirjailin vielä nauhankin ompelukoneellani ennen kiinnitystä. Tuli aika pikkusievää mutta eikös tässä tapauksessa saakin olla.

joulukuusi aplikoiden
 
Ihastuin kuusiini ja tähän pannulapputekniikkaan olen myös tykästynyt. Näitä tein ystäville joulutervehdyksiksi lähetettäväksi ja annettaviksi. Sinisävyisiä tänä jouluna. Ikään kuin pakkastaivas ja luminen maisema.

aplikointi
 
Olemme saaneet tänne Pohjois-Savoonkin vihdoin kunnon  lumipeitteen. Ihanaa, ehkä saamme sen pitääkin joulun ajan, ainakin säätiedotusten mukaan sen pitäisi olla mahdollista. Tänään oli niin upea ulkoilu sää, pieni pakkanen eikä ollut harmaata ja pimeää.
 
 
Jouluun on enää kolme yötä, jännittävää! Tontut kurkistelevat ikkunoiden takana, täytynee olla entistä kiltimmin.
 
T: Poutapilvi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


7 kommenttia:

 1. Kauniita pannulappuja ja niin rauhallisen värisiä. Ompelukoneeni on tyttärellä ollut kainassa ties kuinka kauan. Pikkutontut rupatteli salaisuuksia, on toiveita saada se takaisin joulun jälkeen :) Olis kiva taas ommellakin vaihteeksi jotain.
  Lämpöistä joulumieltä sinne Savon perukoille ♥♥♥

  VastaaPoista
 2. Kauniita!
  t. Marle

  VastaaPoista
 3. tuo on juuri sità kivaa leikkimistà tilkuilla, koruompeleilla ja leikkurilla, tuloksena nàttejà patalappuja. nàihinkin jàà kiinni.
  jouluterveisin Raita

  VastaaPoista
 4. Kaunis toteutus! Sinäkin teet renksut tuolla kulma-pois - tekniikalla, minä ei ole kangaspatalapuissa koskaan muuta käyttänytkään ja olin aika yllättynyt, kun sain blogiini kommenttja siitä, ihan kuin se olisi ollut joku uusi keksintö.

  VastaaPoista
 5. Hienoja patalappuja. Kiva tuo kuusiidea. Hyvää joulua sinulle ;D

  VastaaPoista

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!