Riihen ikkuna kuva

tiistai 26. elokuuta 2014

Ruusunen -tilkkupeitto vauvalle

tilkkupeiton tikkaus

Heinäkuun helteillä innostuin näistä vauvanpeitoista. Ja vielä vettä myllyyn heitti kangasvarastojeni runsaus. Tahdoin nimittäin hieman pienentää sitä.
 

vauvan peitto
 
Tässä on tilkkujen sommittelua. Asettelin ne niin että joka toinen on suuri kukallisesta lakanakankaasta. Väleissä on ruusukangasta, hentoa ruudullista ja taas jälleen kerran omia kylmäreaktiivi väreillä värjäämiäni kangastilkkuja. Omat varpaatkin näköjään pääsivät kuvaan vaan onpa kynsilakkakin sävy sävyyn peiton kanssa.

vauvan tilkkupeitto myytävänä
 
Nyt on yksiväriset tilkut kirjottu ja tilkut yhdistetty jo kokonaiseksi tilkkupinnaksi. Huristelin koneellani tikkauksia aamusta iltaan. Kaikki tämä kävi niin vauhdilla, että itsekin ihmettelin, ettei edes niska jymähtänyt moisesta ompelusta.

myydään vauvan peitto
 
Tältä peitto näytti tikkauksesta tullessaan. Aivan ihana, kuten Soile blogissaankin toteaa. Lisää kuvia täällä Töölön Tilkkupajassa.

lapsen tilkkupeitto

myydään lapsen peitto

tilkkupeiton tikkaus
 
Peitossa on tikattuna kukkia, perhosia, sudenkorentoja ja mehiläisiä. Ne näkyvät hyvin myös tältä nurjalta puolelta. Tausta puolen kankaana on samaa suurikukallista kangasta kuin etupuolen tilkuissa.

kirjailu tilkkupeitto

kankaan koristelu kirjaillen

myydään peitto vauvalle
 
Reunan huolittelin vaaleanpunaisella puuvilla nauhalla. Pitäisi varmaan opetella tekemään kehykset työlle tai ainakin tehdä huolittelunauha. Mutta toistaiseksi olin vaan niin innoissani itse tilkuista ja halusin peiton nopeasti valmiiksi. Peitto ei ollut sen kummemmin tarkoitettu kenellekään joten vapaana on.

vauvan tilkkupeitto myydään
 
Oli upeaa saada tämäkin peitto vihdoin valmiiksi. Olen tyytyväinen tikkauksiin, ne sopivat mainiosti juuri tähän työhön. Peitosta tuli suloinen. Toivottavasti sille löytyy pian käyttäjä. Nyt kuitenkin peittovillitykseni saa loppua. On aika siirtyä eteenpäin ja kokeilla jotain muuta välillä.
 
 
 
Parhain terveisin Poutapilvi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


6 kommenttia:

 1. Ihana peitto. Kauniit värit ja tikaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin lentelin vaan pilvissä ja ihailen aikaansaannostani. Että minäkin osasin. Kiitos kommentistasi.

   Poista
 2. Tervehdys rapakon takaa! Kyllä on suloinen peitto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suloinen tosiaan. Kiitos sinulle upeista tikkauksista!

   Poista
 3. Katselin peittoa jo Tilkkupajan blogissa ja peitto on todella suloinen.

  VastaaPoista

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!