Riihen ikkuna kuva

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Koukutut kintaat- taas yhdet

kintaat naiselle tunisialainen koukkuaminen
 
Tunisialaisella koukkuamisella/virkkauksella on pysyvä paikka mun sydämessä. Neulominen on ihanaa mutta aina palaan koukun varteen, kun sen kerran olen oppinut. Kaksipäistä on niin kätevä käyttää. Istuu käteenkin paremmin kuin tavallinen virkkuukoukku. Tekee aina mieli kokeilla erilaisia lankoja ja väriyhdistelmiä että minkäköhänlaista pintaa tulis jos laittais näin tai näin...
 
Nämä kintaat valmistuivat vähän aikaa sitten. Lankana vaalean punainen 7-veljestä ja vaihtuvavärinen (jonka nimeä en muista ja vyöte kadonnut) Eurokankaan laarista. Suota ja sammalta, kohmeisia karpaleita oli ajatuksissani kun näitä tein. Nyt tuli uudelleen kesä  ja kuvaamaan päästiin pihamaamme vanhalle sammaloituneelle kaivon kannelle.Poutapilvi

 
 
 
 


4 kommenttia:

 1. Kiitos vierailusta! Tulinkin kylille heti, kun sattui niin sopivasti olemaan aikaa. Kauniit kintaat. Minulla on tunisialainen koukku, ihan Tunisiasta ostin, mutta en osaa sillä mitään tehdä. Nyt olisi tuossa sinulla houkuttimena nuo tumput, josko alkaisi opetella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja tervetuloa kylille uudelleenkin! Kiitos kommentistasi. Minä voisin opettaa, pidin äskettäin ohjaustuokion juuri tästä aiheesta. Tule Tampereen messuille!

   Poista
 2. Hyvä kun muistutit, että kiva on tuo tekniikka ja vaihtelua neulomiseen…. Ja miten herkullisen väriset syyskintaat olet tosiaan koukunnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minulla kun ei tuo virkkuukoukku ole pysynyt kädessä. Vaan sinun tekemiäsi olen käynyt ihastelemassa :)

   Poista

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!