Riihen ikkuna kuva

tiistai 22. lokakuuta 2013

Pipo esikoululaiselle

 
Pipoprojektistani on yksi valmistunut. Ensimmäisenä putkahti tämä esikoululaisneidin kimalteleva hienous. Lankana Novitan Usva ja tehostelankana Silver Soft (100% acryyli).
Neuloin langan suosituksesta poiketen pipon joustin neuleen 3 1/2 ja sileän neuleen 4 puikoilla. Neuleesta tuli tiivistä, lämmintä ja tuulenpitävää. Tuossa alempana helppo ja nopea ohje, jos Sinäkin haluat kokeilla!Lapsen Pipo

Päänympärys 46-50cm (pipon py ~ 40cm).
Puikot 3 1/2 ja 4.
22s = 10cm, 33krs = 10cm.
Luo Usva-langalla 96s. Neulo joustinta 1o, 1n 3cm (10krs). Aloita koristeraidat tehostelangalla: 2krs:ta Silver Softilla ja 6 välikerrosta Usvalla. Neulo raitoja kunnes pipon korkeus kokonaisuudessaan 15cm. Jaa silmukat 6:lle puikolle, 16s kullakin. Aloita kavennukset: neulo 2s yhteen jokaisen puikon lopussa joka toisella kerroksella. Neulo raitoja edelleen. Kun puikoilla on 8 silmukkaa (48s), kavenna jokaisella kerroksella. Vedä lanka loppujen 6 silmukan läpi ja päättele langat.
 
 

Kukkakoriste

 Luo Tehostelangalla 60s. Neulo 5 kerrosta joustinta 1o, 1n. Neulo sileää 6krs:ta. Päättele silmukat löyhästi. Pujota lanka joustinneuleeseen löyhästi ja kiristä. Muotoile kukaksi. Kiinnitä löyhästi mutta napakasti pipoon. Höyrytä ja pipo on valmis käyttöön!
 
 
 Poutapilvi
 
 
 
 
 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!