Riihen ikkuna kuva

maanantai 27. huhtikuuta 2015

Vertigo

pikkulaukku
 
Punainen on päivän väri. Tuossa aiemmin ompelin noita blokkeja näillä väreillä ja meinasin tehdä jotain "suurempaa". Niin se vaan kumminkin kääntyi että se suurempi työ sai tällä(kin) kertaa odottaa. Pikkulaukuksihan tämä sai muotoutua. Jos ei muuten niin vaikka väkisin. Mies sanoi että kuviosta tulee mieleen Hitchcockin Vertigo. Miten tuohon nyt suhtautuisi, nauraa vai suuttua, vai ollako ylpeä että osasin sellaisen tehdä. Noh, laukku on kumminkin nyt tässä.

Tilkkukassi
 
Eestä ja takaa. Pikkusangat laitoin. Menee vaikka käskynkässä heiluen tai toilettilaukkuna. Mahtuu enemmänkin tavaraa pullistelemaan. Leveyttä on 35 cm ja korkeutta 22 cm. Pohjan mitta 8 cm.

Tilkuista laukku
 
Kokeilin myös tätä vetskarin ompelemista tuollain sisälle, vähän kun kassiin. Kuvassa vinksottaa vähän miten sattuu. Vetoketjun lipareet on omaa värjäämääni kangasta sillai rypistelemällä ja se lisää vielä tuota vinksahtanutta vaikutelmaa.

Kukkia ompelemalla
 
Sitten innostuin vielä kukkia pyöräyttelemään, ihan käsin ompelemalla. Se olikin ihan mukava työvaihe. Sisällä on pari taskua kummankin puolen. Saapi vähän erotella tavaroita mitä ikinä sinne sitten meneekin.

Tilkuista pussukka
 
Tällaiset harmaat on maisemat tänään. Punainen piristää, ainakin minua. Kankaat on tilkkukurssilla värjättyjä kierrätyspuuvilloja. Joten ei hyvä häviä vaikka tästä tuli taas yhdenlainen kokeilu.

Nalle
 
Omaa hauvelia minulla ei ole mutta laitan tyttäreni lemmikistä kuvan. Sain viime viikolla olla koira- kissa- ja talovahtina. Kissasta koetin saada kuvaa mutta se livahti oitis aitan alle. Koirimuksestakin oli vaikea saada minkäänlaista kunnon otosta kun se oli niin liikkuvaista sorttia. Hauskaa meillä oli frisbeetä heitellessä. Keväisessä metsässä aamutuimaan oli niin ihanaa lenkkeillä ja kuunnella lintujen sirkutusta.
 
 
Huhtikuisin terveisin
Poutapilvi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


8 kommenttia:

 1. Tulipahan raikkaan värinen kassi... tosi hieno! Vetskari on hyvä olla niin pysyy tavarat sen takana paremmin. Nuo kukkaset on ihan pirtsakka lisä! Nyt vaan kassia ulkoiluttamaan ulos... Kas näin heiluu kassi ja kassi heiluu näin...

  VastaaPoista
 2. Kaunis pieni kassi ja pirteät värit. Vinksahdukset minun mielestäni ihan kohdillaan.

  VastaaPoista
 3. Pirteä kassi ja hyvin upotettu vetoketju :)

  VastaaPoista
 4. Makea kassi! Kelpaa tuota vappuna keikutella.

  VastaaPoista
 5. Ihana kesäkassi ja niin ihanan värinen, oikein karkki!

  VastaaPoista
 6. Kauniin kassin olet ommellut,kyllä kelpaa heilutella kassia.

  VastaaPoista
 7. Voi miten pirteä ja kauniin tyylikäs kassi!

  VastaaPoista
 8. Samat sanat ja kuviostakin tykkään.

  VastaaPoista

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!