Riihen ikkuna kuva

maanantai 22. syyskuuta 2014

Reissuhame reissussa

hameen tuunaus
 
Elokuussa tein omista vanhoista puoli pituisista housuista itselleni hameen. Idea ja sakset käyvät nopeammin kuin järki. En muistanut ottaa kuvaa lähtötilanteesta.

 
Jostain syystä housut olivat kutistuneet kaapissa. En vaan ollut malttanut luopua housuista. Lisäsin lahkeesta kaistaleet sivuille ja jatkoin myös vyötärökaitaletta hieman. Siihen laitoin kuminauhaa sivuille. Pituuskin riitti oikein hyvin vaikka housut olivat vajaa mittaiset.

housujen tuunaus hameeksi

Ideana oli että halusin säilyttää kaikki taskut. Ja niitä riitti niin etupuolelle kuin takapuolellekin. Se olikin hameen kivoin juttu. Näin lattialla kuvattuna hame ei juurikaan tule oikeuksiinsa mutta päällä se on ihan paras reissuhame. Tukevaa farkkukankaan tyylistä kangasta ja väriltään sopiva lämpöisille keleille. Vaalea bees on sen verran neutraali että se sopii kaikenväristen yläosien kanssa.
 


Testiin hame pääsi Rodoksen reissullamme viime viikolla. Siellä toimi aivan moitteettomasti. Oli riittävän väljä ettei ollut kuuma. Ja sopivan reilu askeltaessa ja kavutessa kaiken maailman raunioilla.
 
 

 
Siellä nähtiin tietysti ihania ja meille eksoottisia kukkia.

Rodos
 
Ihanaa turkoosin väristä merta.

 
Kauniita koristeellisia kirkkoja.

Rodos
 
Upeita auringon nousuja ja laskuja.

 
Kolme tuhatta vuotta vanha kaupunki.


Kivoja kahviloita ja ruokapaikkoja. Tämä minua viehätti erityisesti seinille ja kattoon ripustettuine kankaineen. Aivan kuin meidän räsymattoa.
 

 
Saari kokonaisuudessaan on noin 75 km pitkä. Vuokratulla autolla saari tuli koluttua melko tarkkaan. Vuorilla oli kiva ajella ja pongailla erilaisia maisemia ja pikkukyliä.
 
autonvuokraus Rodoksella
 
 
Toisinaan harhauduimme päätieltä ja löysimme itsemme niin kapeilta kujilta että ihan hirvitti. Opastukset ja katumerkinnät eivät ole meikäläistä luokkaa ja jotkut ovat kirjoitettu pelkästään kreikkalaisin kirjaimin. Tosin venäjän aakkosten tunteminen oli hieman avuksi.
 
 Ilmastoidulla autolla oli hyvät puolensa. Lämmintä oli meille ihan tarpeeksi, jotain 33 - 36 asteen tietämillä ja uimavesi lämmintä. Oli mukava jatkaa hieman kesää. Nyt olemme virkeinä vastaanottamaan syksyn koettelemukset. Tänä aamuna mittari näyttikin kotona enää vaan viisi astetta...
 
 
Reissuterveisin Poutapilvi.
 
Kiitos kivoista kommenteista aiempiin postauksiini!
 
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!