Riihen ikkuna kuva

perjantai 27. lokakuuta 2017

Maisemavillasukat

villasukat miehelle ohje woolsocks

Metsämiehelle, joka tykkää myös kalastella, menevät nämä villasukat. Syytä onkin olla lämpimät. Jos nimittäin toinen koti on eränuotio. Kuvittelin mielessäni ja työn edetessä että tähtitaivaan alla on kuusimetsä. Kirkkaana hehkuvat punaiset symboloivat nuotiota. Jalkaterässä on laituri ja vinhasti uiskentelevat kalat. Hyvin menevät verkon yli. Ei taida tulla saalista tänään. 

ulkolyhty

Mutta on se vaan niin ihanaa kun satoi lunta. Niin puhdasta, valkoista ja valoisaa. Siitä tuli ihan joulufiilis (sitä voisi valkata joulukuusenkin jo valmiiksi).

kuusimetsä

Maisematkin olivat upeat. Minusta tämä harmaa aika on kaunis. Jotenkin levollinen, kesän kiireet takanapäin. Olen ilmeisesti karhu ollut jossain aiemmassa elämässä. Tuntuu että talviunille ois kiva mennä. Se oma soppi saakoon kelvata pesästä. Tai no, jos en koko talvea malta nukkua niin ainakin päivätorkut tekis terää...silloin tällöin.


Joutsansalmi

Uimarantanikin näytti niin houkuttelevalta. Pakko kait se on kipasta pyyhe ja jotakin uikkarin tapaista kotoa ja takas. Sitten kyllä onkin jo niin kuuma että tartten jää(h)dytyksen. 

Joutsan avantouimarit


No, näin innosta puhkuvin terveisin jätän teidät omiin puuhiinne.

PoutapilviPs. En malta mennä talviunille, ainakaan vielä. Nythän tulee joulu ja... kiireet!
9 kommenttia:

 1. Aivan ihanat sukat! Saattaa käydä niin, ettei saaja raaski käyttää, ihailee vain. Minulle tuli kamalan kylmä, kun ajattelen, että menisit tuonne järveen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sinne vaan täytyy mennä. Tulee niin ihana euforinen olo. Se on parasta lääkettä moneen vaivaan.

   Poista
 2. Maiseman voi toteuttaa mihin vain, vaikka villasukkaan. Kivat värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kaikki lankakopasta ongittuja. Hyvinkin räikeä sinne sopi kun se vaan on ihan pikkupilkkuna. Vaikka tähtenä taivaalla.

   Poista
 3. Hienot sukat erä- ja kalastumiehelle! Noissa kelpaa istuskella nuotiolla.
  Ihania kuvia kauniista luonnosta, olen myös ollut karhu edellisessä elämässä, koska usein tuntuu samalta,että pitäisi mennä talviunille, vaan eihän se onnistu, kun kaikkia kivaa pitää tehdä ja touhuta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tiedä vaikka pääsisin nuotiokahveille jos oikein tykkää. Karhu-minäni syö marjoja joka päivä että saa vitamiineja rankkaa talvea varten. Minä- minä taas ryystää kahvia että pysyy hereillä.

   Poista
 4. Kauniit värit olet valinnut villasukkiin.Toivottavasti saaja raatsii käyttää noita.Kyllä on kauniiita kuusia ja maisema.Tuolla olisi kiva hiippailla ja valita joulukuusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Saajalla ei ole vielä aavistustakaan. Pyysi vaan että tekisitkö hänelle villasukat.

   Poista
 5. Sukat kertovat uuden omistajan harrastuksista, mutta langoissa on ollut päättämistä. Voin kuvitella että kastaudut noihin kylmiin vesiin, olethan maailman rohkein mammu. Vastaa hyvin avaintouintia. Raita

  VastaaPoista

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!