Riihen ikkuna kuva

sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Punakirjavaa ja sinivalkoista

naisten villasukat

Pakkasia ootellessa otin kaikki punaiset langat esille. 


woollen socks

Niistä sitten sommittelemaan, sukkaapa tietenkin. Se tulee niin kätevästi puolihuomaamatta. Neulon molempia sukkia yhtäaikaa. Ihan erillisillä puikoilla. Muuten se on niin tylsä aloittaa taas sama juttu alusta. Ja siks toisekseen kun teen omia "virityksiäni" en muistaisi niitä enää toisen sukan kohdalla.

naisten villasukat kirjoneule

Meilläpä ollaankin niin aikaisessa että pajunkissat jo kukkii. Tosin tämä on jokin hybridi yksilö. Se on varautunut aikaiseen kevääseen jo syksyllä. Taikka poloinen mennyt ihan sekaisin, vuorotellen kun on syksyä ja kevättä. Menikö se talvi jo, vai onko se vasta tulossa. Luontokaan ei osaa päättää.

naisten villasukat kirjoneule

Pikkasen pilkahti aurinko kuvausmatkallani. Kaunista tänään taas olikin. Eilen satoi vettä ja oli ihan harmaata. Tänään kutakuinkin nollassa ja huomena pitäisi ollakin jo pakkasen puolella. Mulla on kaikki takit eteisen naulakossa. Ei koskaan tiedä minkälainen keli aamulla on. 

kauluri

Tein kaulurinkin. Tässä on ajateltu ihan erityisesti yhtä pikku-ystävää.  Reuna on hieman piparkakkumaisesti aaltoileva. Pienet kukat on kirjottu jälkikäteen. PikkuPrinsessat yleensäkin tykkäävät kaikesta pikkusievästä.Ja sitten kävin äänestämässä. Suomen valtiolle maksaa jonkin verran tämän rumban järjestäminen. Miksipä en osallistuisi kun se kerran on järjestetty ihan meitä varten. Ja on se muutenkin tärkeä juttu. Kannattaa pitää huoli miten meidän asioita hoidetaan.


suomi


Juu. Kun tästä naputtelemasta pääsen. Siirrän tietsikan sivuun ja luultavasti otan ompelukoneen pöytään. Harmi kun on vaan yksi pöytä missä kaikki tapahtuu. Syön sitten vaan tuossa kulmalla. Saan niin tehdä koska minä en sotke, syön ihan varovasti enkä läikytä kankaille kahvia. En.
Toivottavasti sulla on eri pöydät erilaisille hommille.


Nyt en kyllä tiedä mistä oikein aloittaisin. Mietitäänpäs........mikä alkaa kiinnostaa. Nähdään taas

Poutapilvi12 kommenttia:

 1. Kauniit, niin lämpimän väriset sukat! Minulla ei sukat tule ihan puolihuomaamatta.

  VastaaPoista
 2. Lämpimät ja raikkaanväriset sukat. Kyllä pikkuprinsessat pitävät tuollaisista kukkasista ja röyhelöistä. Minä kävin äänestämässä ennakkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista ja kommentista. Minun pikkuisten piiri koostuu enimmäkseen pikkuprinsessoista. Joten kaikille pitää laittaa sievää ja kaunista.

   Poista
 3. Onpa komeen väriset ja hienon kuvioiset sukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu punainen on ihan ylitse kaiken. Näkisitpä vaatekomeroni.

   Poista
 4. Tykkään niin erilaisten punaisten yhdistämisestä samaan työhön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin....joskus vähän vastaväriä herkuksi.

   Poista
 5. Näyttävän niin lämpimiltä, kun punaisen sävyistä tekee.
  Sama ongelma täälläkin. Yksi pöytä ja kaikkea täynnä. Vielä jonain päivänä sen käsityöpisteen itselleni saan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin ja punainen ovat yhteensopivat adjektiivit. Yksi pöytä ja kaikkea täynnä on huono yhtälö. Mutta näillä mennään... ainakin toistaiseksi. Kiva kuulla että on "kohtalo tovereitakin".

   Poista
 6. Kauniin hehkuvia värejä neuleissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nyt paukkupakkasilla jo punaisen katseleminen lämmittää.

   Poista

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!