Riihen ikkuna kuva

tiistai 22. heinäkuuta 2014

Pioni -pussukka tilkuista

nyörikiinnitys pussukka kaitaleista
 
Tähän pussukkaan värit valikoituivat nimensä mukaisesti pionin kukasta: hentoa vaaleanpunaista, valkoista, vaaleanvihreää ja tummempaa vihreää. Materiaalit ovat kierrätystilkkuja, tummanvihreä omaa kylmäreaktiiviväreillä värjäämääni lakanakangasta. Näitäkin tuntuu riittävän vaikka värjäsin lakanoita ja tilkkuja jo kauan aikaa sitten.

pussukka tilkuista pioni nyörikiinnitys
 
Pussukkaa varten ompelin kapeista suikaleista suorakaiteen muotoisen palan. Tästä muotoilin nyörillä suljettavan pussin. Kirjailin tilkkujen saumakohtiin köynnöksiä vihreällä ja vaaleanpunaisella. Olen ihan hurahtanut noihin köynnöksiin ja ompelen niitä joka paikkaan.

koristeompelu pussukka nyörikiinnitys
 
 
Pussukan yläreunaan kirjailin vihreällä ikään kuin pisaroita. Vuoriksi valikoitui valkoinen lakanakangas.
 
Aurinkoinen sää jatkuu, mukavia kesäpäiviä!
 
T: Poutapilvi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. hempeà pussukka, minustakin kòynnòkset ovat kivoja ja lisàksi helppo ommella. vielà kirpputoreista, haalin sieltà varsinkin farkku- housuja ja -hameita, ihanaa ja kestàvàà materiaalia toteuttaa laukkuja ja pussukoita, aikoinaan meidàn koululaisilla oli reput samasta materiaalista. Farkkua on helppo yhdistàà esimerkiksi sisustuskankaisiin. tyòn iloa, terveisin Raita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jälleen kommentistasi Raita! Kirppareille läksin osittain sinun innoittamana. Tänään kainaloon tarttui ihana pehmeä sävyinen pussilakana. Se mitä siitä tulee jääköön vielä arvoitukseksi :)

   Poista
 2. Hieno pussukka, mitä mahdat säilöä tämän sisälle?! Vai meneekö lahjaksi? Olisi hauska nähdä kuvaa keskeneräisestä työstäsi myös - vaikka seuraavasta.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentistasi Tilkunviilaaja. Pussukka taitaa mennä myyntiin. Joskus työ vaan valmistuu niin vauhdilla etten edes muista ottaa kuvia eri vaiheista. Nyt mulla vauvanpeitto -buumi menossa niistä sitten tuonnempana.

  VastaaPoista

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!