Riihen ikkuna kuva

torstai 6. maaliskuuta 2014

Postia Intiaan


Muutamia vuosia sitten toimimme ystäväperheenä kahdelle intialaispojalle, jotka opiskelivat ammattikorkeakoulussa. Toiminta oli seurakunnan ja opiskelijasäätiön organisoimaa yhteistyötä. Tapailimme poikien kanssa silloin tällöin ja vietimme aikaa yhdessä. Välillä olimme meidän mökillä, saunoimme ja uimme. Ruoka tietysti kuuluin olennaisena osana tähän "kulttuurivaihtoon". Pääsimme silloin tällöin poikien kokkaamalle intialaiselle aterialle. Tämä aika oli oikein mielenkiintoista ja antoisaa.
 

Nyttemmin pojat ovat valmistuneet ja muuttaneet pois Suomesta. Toisen pojan kanssa pidämme edelleen yhteyttä ja tapasimme hänen äitinsäkin täällä Suomen vierailullaan. Nyt oli minun vuoroni lähettää jotakin täältä Suomesta puolestani Intiaan tervehdykseksi. Mitäpä muuta se olisi kuin villasukat. Sielläkin on vilpoisia aikoja ja sadekausi milloin niille on kuulemma käyttöä. Matkaan laitoin talviaiheisen kortin pienellä tervehdyksellä ja kuulumisilla.
Jännittyneenä odotan millaiset kommentit saan Intiasta, kun ne saapuvat perille!
 
Täällä meillä aurinko jopa suostui näyttäytymään aamupäivällä.  Sainkin tehtyä hyvänlaisen lenkin raikkaassa keväisessä ilmassa.
 
Mukavaa loppuviikkoa kaikki lukijani!
 
 
 
 Tässä lahjasukkien saaja.
 
 
Terkuin Poutapilvi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!