Riihen ikkuna kuva

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Bambupuikoilla


Kokeilen elämäni ensimmäistä kertaa bambupuikkoja. Aikas kivat. Aluksi tuntuivat karheilta mutta jo nyt toisen sukan neulottuani ovat muuttuneet sileiksi.
 
Tilasin Suuri Käsityö-lehden ja sain tilaajalahjaksi setin erilaisia bambupuikkoja. Nyt ensimmäiset siis "koeajossa" ja minulle ihka ensimmäinen kokemus neuloa bambuisilla. Tiukassa paikassa vaan pelottaa että menee puikko poikki!
 
Toistaiseksi kuitenkin kaikki ehjiä. Lankoina Tee Tee:n Pallas vaihtuvavärisenä ja 7-veljeksen harmaa, tasaraitaa, kuinkas muuten. Taitaa olla minulla tämän vuoden teema.
 
Tänään on ollut muuten aivan huhtikuinen keli. Aamulla jo upea auringonnousu herätti minutkin varhain ylös. Lumet on tipotiessään. Sitä tänään jo ajatukset lähti kevääseen vinhaa vauhtia. Kaupassa silmät viipyivät siemenhyllyssä ja pihassa siristelin josko alkaisi krookuksien ja muiden kevätkukkien alut näkyä. Toivottavasti aurinkoinen keli jatkuu.
 
Huomaan myös että juuri tulee täyteen 9000 kävijää blogissani. Se on aivan mahtavaa! Siitä ei ole enää pitkä matka 10 000 ja silloin järjestän jonkun yllätyksen teille kaikille. Kerron siitä myöhemmin lisää!
 
 
Mukavaa loppuviikkoa!

Poutapilvi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


1 kommentti:

  1. Minä en enää metallipuikoilla tahtoisi neuloa ollenkaan! Bambut on ihania eivätkä ne kolise. Tosin yksi puikko on katkennut tiukassa paikassa. Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!