Riihen ikkuna kuva

tiistai 11. helmikuuta 2014

Kevään keltainen pussukka

kevään keltainen pussukka
 
Itsevärjäämä liukuvärjätty puuvillapala tarttui käteeni sunnuntaina. Jämäväreillä olin saanut aikaan juuri ensimmäisten versojen vaaleaa vihreää ja keltaista. Pliisuun väritykseen piti saada vähän särmää niinpä kirjailin ompelukoneella kankaan täyteen ensin polkuja ja sitten vielä kukkaköynnöksiä. Keväisillä väreillä totta kai.

konekirjonta
 
kirjailu ompelukoneella


vetoketju pussukkaan helppo
 
Kokeilin ensimmäistä kertaa näitä pieniä jatkopaloja vetoketjuun. Antavat mukavasti hiukan lisäpituutta ja kauniimman lopputuloksen vetskarin päihin.

vetoketju pussukkaan helppo
 
Vuorina moottoriurheiluvarustetehtaan tilkuista vaalean punaista vettä hylkivää kangasta. Ei haittaa vaikka tuubi vuotaisikin. Pussukan koko 25cm x 15 ja pohja 9 cm. Tämä valmistui samalla kun katselin olympialaisia ja jännitin miten Suomen naisten käy jääkiekossa vastassaan Kanada.  
 
helppo pussukka
 
Valmista tuli!
 
 
Poutapilvi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


4 kommenttia:

 1. Tuo konekirjailu on mulle ihan vieras juttu, mutta sinulla se näyttää sujuvan! Kaunista pintaa!
  Kiitos blogivierailustasi ja siihen kantapääkysymykseen vastaisin, että ihan koukutaan, kuten peruskantapäätä neuloessa......
  Tässä oli 20 s, joista kantapään keskelle jätin 6s, ja siis kantalappu koukutaan tasona ja käy helpoiten yhdellä värillä.
  S:n nostokierroksella kavennus normisti kaksi yhteen(6 ja 7s) ja palatessa taas oikeassa reunassa 6 ja 7 yhtenn jne
  Raverlystä löytyy ohjetta haulla: tunisian crochet socks

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja kantapääohjeesta! Tuota sukan tekemistä olen pähkäillyt ihan omasta päästä tehdä. Täytyy kokeilla!

   Poista
 2. Voi ihanaa, kevätvärejä.

  VastaaPoista

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!