Riihen ikkuna kuva

keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Pikkupuuhianeulakirja
 
Kevätsiivouspuuskassani tulin siivonneeksi tilkutkin pois. Nyt, kun huoneen nurkassa ilman varsinaista työtilaa ompelen, niin meni tovin ennen kuin taas sain aikaiseksi koota työpisteeni toimintakuntoon.

konekirjailu
 
Tällaista alkoi syntymään. Näitä voimavärejäni tietysti hamusin. Ensin tilkkuja yhteen ja kirjailua, kuinkas muuten. Kankaina paloja aiemmista töistäni, omia värjäämiä tietty. Ne on niin rakkaita ettei raaski pienintäkään suikaletta heittää pois.

neulakirja
 
Tämä lähti ihan oikeasta tarpeesta. Omat neulani ovat seilanneet milloin missäkin ompeluboxini uumenissa ja vain johonkin kankaanpalaan kiinnitettyinä. Onhan häpeä, ajattelin, etten ole saanut parempaa säilytintä aikaiseksi. Kokeilin neulakirjan tekoa kun näin eräällä tilkkukurssilaisella vallan mallikkaan sellaisen omassa käytössään.

konekirjailu
 

tilkkutyö pieni
 
Kansia tukevoittamassa päällisen ja vuorin välissä on käytöstä poistettua ripsiliinaa. Eivät ainakaan neulat pistele läpi.

 
 
neulakirja
 
Kokoa näille kaveruksille tuli palttiarallaa 10 cm x 14 cm. Nyt uskoisin neulojen pysyvän paremmin tallessa. Ja on se kätevä napata mukaankin kun lähtee ystävättären luokse keikalle.
 
 
Ihania kevään tuntuisia päiviä!
 
 
Tervehtien Poutapilvi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


7 kommenttia:

 1. Kivat neulatyynyt, noita kelpaa kuljetella mukanaan!

  VastaaPoista
 2. Hienot! Varmasti käytännölliset!

  VastaaPoista
 3. Kauniit ovat molemmat. Noita koristeompeleita pitäisi minunkin muistaa käyttää. Niillä saa kaunista koristelua pienellä vaivalla.

  VastaaPoista
 4. Siinä ovat hyvässä tallessa arvokkaat kankaasi! Saat fiilistellä niitä aina kun ompelet.

  VastaaPoista
 5. Kauniit naulakirjat.Nyt pysyvät neulat tallessa ja järjestyksessä. Pitäisi ommella tuollainen, kaivelin tässä vähän aikaa sitten neulatyynystä ulos parikymmentä silmäneulaa. Olivat piiloutuneet tyynyn uumeniin vuosien aikana.

  VastaaPoista
 6. Kiitos mukavista kommenteista. Punainen kirja jäi minulle itselleni ja lila lähti ystävälle ulkomaille. Ja todentotta neulat ovat nyt hyvässä järjestyksessä ja löytyvät myös kun ovat kaikki yhdessä paikassa.

  VastaaPoista
 7. Kiitos vielä kankaasta, tykkään siitä todellakin! Ehkä kohta nähdään mitä siitä saan ommeltua;)
  Olet ommellut koristeompeleet kauniisti suikaleen reunalle. En ole aiemmin käynytkään täällä, ihmettelen miten en ole löytänyt blogiasi vaikka paljon näitä selailen.

  VastaaPoista

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!