Riihen ikkuna kuva

lauantai 14. helmikuuta 2015

Ystävänpäivä yllätys ItaliastaYkspäivä postiluukusta kopsahti pakettikortti. Minä oitis innoissani ja uteliaana heti postiin pakettia noutamaan. Välittömästi kotiin tultuani pakettia aukaisemaan ja kirjettä lukemaan. Ystävänpäivä tervehdyksestä oli kysymys mutta en malttanut olla tutkimatta sisältöä. Availin pikkukääröt yksi toisensa perään ja sieltä paljastui...
 
 

farkuista ommeltu olkalaukku
 
...aivan ihana olkalaukku. Ystävättäreni ompelema laukku on tehty farkun kappaleista ja housun takataskusta on laitettu kaunis kukkakoristeinen tasku päällipuolelle. Tästä taitaa tulla ensi kesäksi suosikkilaukkuni. On kevyt ja mahtuu just kaikki välttämätön mukaan...ja enempää ei tarvitse kuljetellakaan koko ajan matkassaan.

pyörylät ommeltu
 
Söpön kissapussukankin hän oli matkaan laittanut. Jännällä metallisysteemillä sulkeutuva. Metallisuikaleet pysyvät suorana ja sulkevat pussukan suun mutta kun pussia puristaa reunat pyöristyvät ja pussukka avautuu. Tällaista en ollut ennemmin nähnytkäään. Mukana oli myös pari pätkää metallisuikaleita (rullamitan pätkät) jotta voin itsekin kokeilla tätä systeemiä. Hauskoja ommeltuja pyörylöitä oli myös paketissa. Nämä voin itse ommella johonkin kunhan vaan keksin mitä kivaa niistä tekisin. Kauniit laukun/kännykän koristeetkin oli sujautettu pussiin. Yksi jo roikkuu eteisessä peilin somisteena.

 
Paketissa riitti ihmeteltävää. Oli kukkia, rintarossia, tuoksupussia ja vaikka mitä. Ylpeänä olen esitellyt tuliaisia vierailleni.

korunosia
 
Kaiken kukkuraksi oli rasiallinen pikkutilpehööriä jotka sopivat koristeeksi ihan mihin vaan. Kivoja olisivat vaikka korviksina, eri päivinä voisi vaihdella mielen mukaan.
Eikä tässä vielä kaikki. Oliivilehdon omistajana ystävättäreni on tehnyt oliiviöljystä itse kosmetiikkaa. Minäkin sain purnukan ihanaa kosteuttavaa kasvovoidetta. Kyllä on ollut talvisäässä kuivahtaneelle iholle varsin tarpeellinen.
 
Olen ollut niin ihastuksissani tästä upeasta lahjasta. En tiedä mitä tästä sanoisin. Pelkkä kiitos tuntuu niin vähäpätöiseltä. Piristävä yllätys tavalliseen päivääni. Tässä riittää materiaalia pitemmäksikin aikaa.
 
 
Vähintäänkin yhtä ihanaa Ystävänpäivää kaikille lukijoille
 toivottaa Poutapilvi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


5 kommenttia:

 1. Kivat yllärit olet saanut.
  Hyvää Ystävänpäivää myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Voi, miten paljon pieniä hauskoja yllätyksiä! Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 3. Mainio paketti! Ihana ystävä Italiassa :)

  VastaaPoista
 4. Olihan mukava ja ihana yllätyspaketti ystävältä:)
  Mukavaa Ystäväpäivän iltaa!

  VastaaPoista
 5. Ihania tuollaiset Italiasta tulevat paketit. Siinä sinulla onkin materiaalia moneen mukavaan juttuun.

  VastaaPoista

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!