Riihen ikkuna kuva

maanantai 11. marraskuuta 2013

Kysymyksiä ja vastauksia


Luin Tilkunviilaajaa ja sieltä kopsasin kaikille avoimen haasteen. Minua ei ole kukaan vielä haastanut joten otin ohjat omiin käsiin ja vastaan tässä 11 kysymykseen. Samalla tavoin nämä kysymykset voit, sinä lukijani, ottaa omalle sivullesi, vastata ja halutessasi edelleen haastaa 11 blogistia (alle 200 lukijaa) omilla kysymyksilläsi. Minä en haasta ketään erityisesti vaan jätän tämän myös avoimeksi.

 1. Ketä ihailet? Yrittäjänaisia.
 2. Miksi ihailet heitä? Ihailen näitä naisia heidän sinnikkyytensä ja lujuutensa vuoksi ja siksi, että he ovat luottaneet omaan intuitioonsa yrityksen eteenpäin viemiseksi. Heidän menestyksensä vuoksi. Samalla tavoin ihailen myös näillä ominaisuuksilla varustettuja yritteliäitä ja aktiivisia naisia, ammatista riippumatta.
 3. Mainitse erikoisin taitosi. Mieheni sanoi, että erikoisinta mitä osaan tehdä, on se, että OLEN tässä ja nyt hänen kanssaan.
 4. Mitä radiokanavaa kuuntelet, vai kuunteletko radiota ollenkaan? Kuuntelen radiosta klassista. Joskus autolla pidempää matkaa ajaessani kokeilen, josko radiosta tulisi jotain reipasta musiikkia, joka saisi hyvälle tuulelle. Olen kuitenkin tullut allergiseksi kaikenmaailman turhille höpinöille mitä musiikin väliin on mahdutettu. Usein se jääkin muutaman kappaleen kuunteluksi ja sitten suljen koko vekottimen. Ajelen itsekseni hiljaisuudessa.
 5. Olitko nuorempana/pienempänä jonkun bändin fani? Ja jos olit, niin minkä bändin? En ollut erityisesti minkään bändin fani. Suosikki-lehti tuli ja siitä keräsin julisteita muuten niin tylsien seinieni piristykseksi. (70-luvun vihreät seinät) 
 6. Paras tietämäsi käsityökikka? En tiedä onko se kikka varsinaisesti mutta osaan tehdä sukat hyvin: normaalisti varresta aloittaen, varpaista aloittaen ja kantapäästä aloittaen.
 7. Mikä toisen ihmisen tapa ärsyttää sinua eniten? Minua ärsyttää se, että jos sovitusta asiasta/ tapaamisesta myöhästyy tai ei voikaan siitä suoriutua, ei edes ilmoiteta asiasta!!
 8. Mikä on lempiruokasi? Kesäkeitto, tuoreet sämpylät ja yrttivoi!
 9. Montako kirjaa luet vuodessa? Muutaman, Varesta ja muita kotimaisia ja ulkomaisia dekkarin kirjoittajia. Nyt olen tutustunut Yksisarviset-kortteihini ja -kirjaan.
 10. Onko sinulla hyvä suuntavaisto vai eksytkö helposti? Kerro esimerkkitarina. Minulla on yleensä hyvä suuntavaisto (autoillessa, metsässä kävellessä jne.). Kerran kumminkin sattui niin, että eksyin pahemman kerran ja eksytin vielä ystävättärenikin. Olimme tyttöporukalla Lontoossa. Yhtenä iltana minä ja kämppikseni menimme kahdelleen ulos ja elokuviin (katsomaan Indiana Jonesia) Elokuvan loputtua, kun tulimme teatterista ulos, olikin jo hämärtynyt. Yhdessä päätimme kumminkin, että palaisimme samaa reittiä hotellille kävellen mutta toista puolta katua. Eräässä risteyksessä oli mentävä toiselle puolelle kadun alittavan tunnelin kautta. Niin tepastelimme näyteikkunoita katsellen ja jutellen iloisesti elokuvasta. Sitten aloimme ihmetellä, kun ei hotellia vieläkään näy ja kello käy jo puolta yötä. Katukin oli ihmeen hiljainen, vaikka hotellimme ei sijainnut minkään pikkukadun varrella. Kaivoimme kartan esille. Etsimme katukyltin ja etsimme nimeä kartasta reittimme varrelta. Ei löydy sen nimistä katua! Ei puistoa eikä mitään. Pelko valtasi meidät molemmat. Tytöt ihan eksyksissä suurkaupungissa keskellä yötä!!!(reissusta on jo 25 vuotta) Sitten taksi ajoi ohitsemme ja viittilöimme kuljettajalle. Hän kiepahtikin takaisin ja kysyi minne olimme menossa. Hän ei ottanut meitä kyytiin, koska oli menossa jo kotiinpäin. Hän kertoi, että hotellimme oli aivan päinvastaisessa suunnassa! Se oli helpottava tieto. Ei muuta kuin kipin kapin takaisin samaan risteykseen missä olimme suuntamme sekoittaneet. Pääsimme vihdoin hotelliin. Jalat ihan poikki kävelystä mutta kyllä olimme helpottuneita. Tästä opin, että mainio suuntavaistoni ei toimi maan alla!!
 11. Minne haluaisit seuraavaksi matkustaa? Kaukomatkalle Intiaan, lähemmäs katsomaan Keski-Euroopan joulumarkkinoita tai tosi lähelle jonnekin ihanaan kylpylään!


Ja nyt minun kysymykseni.
 
 1. Horoskooppimerkkisi? 
 2. Lempivärisi?
 3. Miksi ryhdyit kirjoittamaan omaa blogia?
 4. Pidätkö kasveista, oletko puutarhaihminen?
 5. Mitä kasvatat/ millaisia kukkia sinulla on sisällä?
 6. Kankaat vai langat(vai joku muu)?
 7. Mikä on lempikäsityösi ja miksi?
 8. Kuka on suosikki taiteilijasi ja miksi?
 9. Mikä on intohimosi?
 10. Osaatko laulaa ja laulatko?
 11. Mitä haluaisit osata?
****************


Nyt pukkaa hämäläiselle ihan kiirettä. Muutamia hoideltavia asioita alkuviikosta, keskiviikkona ystävättären luoksi Saarijärvelle ja sieltä torstaina Tampereelle. Perjantaina piiiitkästä aikaa Käsityömessuille. Ihanaa! Tässä rytäkässä vietän myös omat synttärini. Noista ja seurauksista sitten myöhemmin.
Kepeän kuulasta ja iloista viikkoa sinullekin!1 kommentti:

 1. Mielenkiintoista oli lukea vastauksiasi! Kiva, että tartuit avoimeen haasteeseen.

  VastaaPoista

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!