Riihen ikkuna kuva

perjantai 19. lokakuuta 2012

Villasukkakavalkaadi

Tässä viimeisimmät villasukkani. Täytyyhän joulupukkia jo alkaa avittaa...
 

säärystimet
 
Kesällä neulotut säärystimet. Teimme muuttoa ja ovet avoinna kannoimme laatikoita ja siivosimme lähtöpaikkaa sekä uutta kotia. Veto kävi jalkoihin ja siihen lääkkeeksi muuton huiskeessa neuloin puutarhasäärystimet.

säärystimet kirjoneule
 
Keksin tavan jolla voin neuloa ruusuja tai muita pieniä kukkia. Kukka tulee mukavasti vähän koholleen.

kirjoneule villasukatvillasukat seitsemänveljestä

Tämä pari onkin jo aiemmin keväällä neulottu. Kukkia siihenkin suunnittelin, kirjoneuleena. Kevään krookukset ja muut aikaiset, jotka ensimmäisinä tahtovat valoon.


Villasukat

villasukat kirjoneule

Nämä ovat yöttömän yön sukat. Kesäreissulla neuloin vitivalkoiset, sinisin kukin koristellut unisukat. Vaihtuvavärinen vihreä ja kahta eri sinistä, niin tehtiin Juhannussukat.

villasukat kirjoneule

villasukat kirjoneule
Elokuussa, viljapeltojen tuleentuessa, sai alkunsa tämä pari. Keltaista, oranssia, vaihtuvaväristä violettia, hiukan vaaleanpunaista ja luumua. Auringon paahtamat tähkäpäät, kukintaansa aloittava kanerva, kallionkolossa kuivahtanut heinätupsu.
lasten kirjoneule villasukat

kirjoneule villasukat
 Hyppii trampoliinissa, nauraa ja juoksee hiekkalaatikolle, roikkuu pää alaspäin kiipeilytelineessä. Paljon väriä ja vauhtia.
lasten kirjoneule villasukat


lasten villasukat kirjoneule

 

Isosisko ekaluokkalainen, piirtelee ja laskee. Hienostunut vaaleanpunainen ja vähän ruusuja ja romantiikkaa.
lasten villasukat autokuvio ohje
Kaikkein hurjin pikkuveikka 4v. Hyppii kaikki lätäköt, kummassakin taskussa pikkuauto, joilla ajetaan hiekkalaatikossa ja äidin iloksi pitkin talon huoneita.


Nämä ovat nyt valmiina. Tulossa kaikenlaista muuta....

Poutapilvi

 


2 kommenttia:

  1. Etsin pienen helpon kukkakuvion mallia netistä ja löysin ihanien puutarhasäärystimiesi luo. Valtavan kauniit, taiteellista uniikkityötä! Itse en oikein ole esteettisesti lahjakas enkä käsityötaitavakaan, mutta se on ainoastaan pieni hidaste.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos lämmittävästä kommentistasi, Mea! Tämä pieni ruusuke syntyy siten että neulot yhden silmukan kaksi kertaa, nostat nämä molemmat silmukat takaisin edelliselle puikolle ja neulot uudelleen nämä keskenään yhteen. Ei ole vaikea. Onnea sinulle käsitöiden parissa ja vieraile toki jatkossakin :)

      Poista

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!