Riihen ikkuna kuva

keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Tule mukaan


Oisko nää nyt ne hullut päivät tai mitkä lie.

Kisa kassillisesta kaikkea kivaa on vielä avoinna. Olis niiiiiiin mukava saada muutamia uusia lukijoita ja kisaan osallistuvia myös. Syystä että kukaan ei ilmoittautunut kävijäksi sille numerolle jonka annoin. Otetaan uusi onnennumero


PÄÄPALKINTO 

KASSILLINEN KIVOJA JUTTUJA

sille henkilölle jonka kohdalle sattuu käyntinumero 112556 kävijä

Katso internetversio, näet käyntimäärän!

Tule kommentoimaan, liity lukijaksi, laita sähköpostia tai vaikka kaikilla konsteilla ja ole mukana yllätyksen arvonnassa. Kerro oletko mieluiten neuloja vai ompelija. Ellei tälläkään kerralla kukaan ilmoittaudu onnekkaaksi kävijäksi, arvon kassin kaikkien kommentin ja sähköpostin jättäneiden kesken. Kisa päättyy sunnuntaina 04.11. 

Also reders from other countries are very wellcome!

Minä jännitän täällä yhtä paljon kuin sinäkin siellä!

T: PoutapilviPS. Tämä on minulle henkilökohtaisesti hieno virstanpylväs. Samalla blogi täytti kuusi vuotta tässä syksyllä. Postauksia olen laittanut tämä mukaanlukien 301 kpl.
Ja kaikista ihaninta on että te kaikki käytte minun käsityöjuttujani katsomassa. Siitä saan voimia ja intoa uusiin ideoihin.

KIITOS!3 kommenttia:

  1. Hei, kello on nyt 22.39 ja laskuri näyttää lukemaa 112556. Olen blogisi seuraaja ja käyn täällä kyllä aika usein:) Ompelija olen vaikka neulominenkin sujuu mutta nyt olen jättänyt sukkien kutomisen kun niitä on kaapit täynnä;)

    VastaaPoista
  2. Sinun tarinoitasi on mukava lukea. Tuo lukema on jo mennyt ohi, kun minulta kului aikaa viettäessämme tätini 100-vuotisjuhlia, joita olin puuhaamassa. Huh! Selvisin hengissä. Tätikin voi mainiosti.

    VastaaPoista

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!