Riihen ikkuna kuva

sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Rosee-tekniikkaa kaulaliinaan

 
Rosee-tekniikka
 
Kaikki alkoi innokkaissa käsissä syntyneistä villaruusuista. Rosee kehikko sai kyytiä pitkästä aikaa. Pienet kädet pyörittelivät ison kasan ruusuja. Sitten mietittiin mitä niistä voisi tehdä.
 
 
kaulaliina Rosee-tekniikka

 
Taiteilijan päässä syttyi ajatus että kaulaliinahan niistä. Yhdessä lankakauppaan ja liinan värin valinta. Se ei kauan kestänyt. Silmät hakeutuivat heti turkoosien lankojen luokse ja valinta oli sillä selvä. Kauneimmat ruusut sitten pääsivät koristamaan kaulaliinaa. Pituutta neulottiin sen verran että liinan voi kiepauttaa parikin kertaa kaulan ympäri.

Rosee-tekniikka


Talvilomalaisten kanssa on nautittu niin paukkupakkasista kuin aurinkoisistakin päivistä. Onpa toisinaan heittänyt plussankin puolelle ja silloin tällaiset varusteet ei ole olleet tarpeen lainkaan. Pääasia että on ollut hauskaa.
 
Muutoin olenkin  laiskotellut. Yhtä asiaa olen kuitenkin harjoitellut: keinutuolissa keinumista. En ole aiemmin ollut lainkaan keinutuoleista innostunut. Nyt taidan kaikesta huolimatta pyörtää aiemmat puheeni ja hyväksyä keinutuolit elämääni. Tapaamani tuoli on niin mukava, ei keikkaa ympäri, hyvä istua ja siinä on hyvä neuloa. Neulomuksista sitten erikseen. Siihen asti katsellaan ja kuunnellaan kevään edistymistä.
 
Kävimme pitkospuu-polulla ihastelemassa solisevan veden ääntä, halailemassa puita ja ottamassa energiaa. Pitkän harmaan kauden jälkeen auringon paiste tuntuu kasvoilla niin ihanalta. Tästä kaikesta hullaantuneena oli pakko löytää pikkujoen varrelta paikka missä sain pestä kasvoni luonnon vedellä. Voi sitä onnen tunnetta!
 
 
 
 
Aurinkoisin terveisin Poutapilvi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Mukava sovellus rosee-tekniikasta. Kyllä mieli on korkeammalla päivien muuttuessa valosiksi. Parina päivänä hangilla kimmelsi tuhansia timantteja. Luonnossa liikkuminen antaa voimia.

  VastaaPoista
 2. Kukkiva kaulaliina sopii lopputalveen antamaan väriä. Taitaa olla tosikylmää tuo purovesi vielä, parasta olla kastelematta varpaita. Terveisin Raita

  VastaaPoista
 3. Kaunis kaulaliina. Hyvä kun löysit tuolin missä on kiva käsitöitä.
  Meillä on melkein lumet sulaneet, välillä ollut tosi aurinkoisia päiviä, kevättä !!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana kaulaliina! Tuo lämmittää varmasti sekä kaulaa että mieltä! Suloinen!

  VastaaPoista
 5. Ihmeellisesti se aurinko saa mielen keveäksi ja varmasti kukkainen kaulaliinakin.

  VastaaPoista
 6. Keveää mieltä, voimia, iloa. Sitä on tarvittukin ja nyt sitä saadaan. Kiitos kommenteista ja iloista kevätmieltä kaikille lukijoille!

  VastaaPoista
 7. Kaunis kaulaliina kaikkinensa.....värit ja kukkaset.Aurinkoisia kevätpäiviä.

  VastaaPoista
 8. Kaunis on taiteilijan sielunmaisema.
  Nykyään on niin mukavia nytkykeinuja joissa on leveyttäkin sopivasti.
  Sellaista minäkin mielin vanhan keinutuolini tilalle.

  VastaaPoista

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!