Riihen ikkuna kuva

keskiviikko 19. elokuuta 2015

Tilkkuja, torttuja, juhlahumua


Ykskaks yllättäen postilaatikkoni oli pullollaan mielenkiintoisen näköisiä lähetyksiä. Mökkipostilaatikoltani kipaisin kiireen vilkkaa kirjeitä tutkimaan.

käsityö blogi

Jihuu, mitä kaikkia upeita juttuja sieltä pulpahtikaan esille. Tästä värisuorasta voi(si) tehdä vaikka millaisia ihanuuksia. On karamellin punaisia, suklaanruskeita, pirtsakoita palloja, ihanaa lilaa ja turkoosia, tyylikästä harmaata. Tuli toinen toistaan kivempiä kangaslahjoja, kortteja, pikkutarvikkeita, tilkkutyöohje ja valmis pussukkakin. Olen koko vuoden odottanut tätä päivää ja oli se sen väärti. Olen todella iloinen tästä nimpparikangasvaihdosta! Kiitos idean keksineelle, kiitos kaikille lahjan lähettäneille :)


Torttukin tehtiin tietysti juhlan kunniaksi. Marjalle totta kai marjoja. Tästä tuli kääretorttu. Välissä omaa keittämää kuningatarhilloa, tuoreita mustikoita ja vadelmia sekä vaniljavaahtoa. Namimaiskis. Jonnekin se hävisi enkä enää saanut kuvaa valmiista tortusta kun en heti alkujaan sitä muistanut ottaa. No, visuaalisina ihmisinä osaatte kuvitella sellaisen hilloa ja vaahtoa pursuavan vastustamattoman rullan.


Mökkeily jatkuu toistaiseksi kun kelejä vaan riittää.

Nyt, kun kesä vihdoin alkoi, on saunottu ja uitu niin että kohta suomut selkään kasvaa. Täällä kipaisen joka aamu (ennen heräämistä) uimaan. Viileän kylvyn jälkeen ovat molemmat silmät auki. Kaiken maailman kurssitkin on nyt siirretty taka-alalle. En ole edes ilmoittautunut minnekään. Ei täältä vielä raaski poiskaan lähteä. Ammennan nyt sielunravintoa Itä-Hämeessä metsän keskellä. Terkkuja vaan tilkkukurssikavereille Savoon.

lumpeen kukka


tilkkukankaat

Sen verran olen asiassa pysynyt että kangaskaupassa olen pyörähtänyt, pari eri kertaakin. Tuollaiset kaksi tarttuivat hihoihin ohikulkiessani.

Aurinkoisin, iloisin terveisin Poutapilvi


7 kommenttia:

 1. Nautinnollista mökkeilyä sinulle. Vielä tätä kesää viikon verran ainakin riittää.

  VastaaPoista
 2. Mukavia yllätyksiä on löytynyt paketeista. Myöhästyneet onnittelut nimipäivän johdosta minultakin.

  VastaaPoista
 3. Nimpparionnittelut minultakin! Tunnistin kihelmöivän jännityksesi :) Hauska nimipäivä! Kyllä nyt kelpaa sinun polskia - hienoa että tuli vielä tämä lämpö.

  VastaaPoista
 4. Huolestuin vähän, kun minun kirjettäni ei kuvassa näy, onko posti hukannut sen vai onko myöhässä. Ajoissa lähetin kaksi nimipäiväkangasta, Marjalle ja Maritalle :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On pakettisi tullut, vähänmyöhässä tosin. Olen vaan nyt kameran ulottumattomissa enkä saa sitä päivitettyä.

   Poista
 5. Kiva nimpparilahja, minulla on vielä edessä:) Kaikkia kivaa oletkin saanut, noista tekee vaikka mitä!
  Ihana tuo hyppykuva:)

  VastaaPoista
 6. Kuulostit niin nauttivan "jämäkesästä", että hyvää mieltä riitti tänne asti!!!

  VastaaPoista

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!