Riihen ikkuna kuva

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Sydäntalkoot
Muutama metri pestyä säkkikangasta ja kaikenlaista kaapin perille hautautunutta pikkutilpehööriä.Kaavan suunnittelu ja proton valmistus. Siitä se sitten lähti. Pikkuhiljaa alkoi valmistua...
 
 
Suloisia sydämiä
 


 
 
 
 Tänään satoi lunta. Puutarhassa on yksi kauneimmista ilmeistä. Nyt on ihan jouluinen olo! Hassu taidan olla mutta kiva fiilistellä.

Kaikki lukijatkin sydämiä väkräämään. Saa käytettyä kaikkia pikkuisiakin tilkkuja, nauhanpätkiä, nappeja ja mitä ikinä mieleen juolahtaakaan. Nyt kun aloittaa niin ehtii tehdä joka paketin koristeeksi, hillopurkin somisteeksi, verhon tamppiin roikkumaan, ikkunaan, joulukuuseen, joulukortiksi, pikkujoululahjaksi, kranssiin, joulukukka-asetelmaan. Voi ripauttaa sisälle vanun sekaan tuoksua, yrttejä, kanelitangon tms.  Minä ihan innostuin, nyt kun alkuun pääsin. Kamppeet on pöydällä levällään valmiina uusia koristeluideoita oottamassa. Kiitos talkooväelle, oli mukava rupatella samalla! Päivä kului rattoisasti, riisipuuron ja torttujen voimalla ja saatiin jotain aikaiseksikin.

Joulun odotusta
 
Poutapilvi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!