Riihen ikkuna kuva

keskiviikko 17. elokuuta 2016

Laiva on lastattu lankakerillä!

 
laiva on lastattu
 
 Pidän venettä parvekkeella siltä varalta että alkaa tulvia. Lankaa olen siihen lastannut, kuten Nooa aikoinaan, erilaisia sortteja. Itselleni tarvitsisin oikein ison paatin, tätä voisin sitten hinata perässäni. Sylissä olisi tietysti ompelukone. No, olen ainakin varautunut ja tällainen pelastuskeskuksen hyväksymä suunnitelma minulla on.

villasukat naiselle
 
Ei tullut tulvaa mutta sadepäiviä kylläkin. Olin levoton. Kauhuissani ajattelin että joko syksy tulee. Mittari oli laskenut jo alle +10-asteen. Uhkarohkeasti vielä uimaan vai sohvankulmalle kurkkimaan mitä siellä lankalaatikossa taas olikaan. Kun katsoin ulos, jälkimmäinen idea voitti. Iloista oranssia ja tunisialainen koukku. Siitä vaan, ei vielä tietoa mitä siitä tulee. Sukanvarreksi nämä pari suorakaiteen muotoista palaa sitten kehkeytyivät. Reunasta poimin silmukat sukan terää varten.

tunisialainen koukkuaminen
 
Keskeltä edestä varsi on avoin, napeilla suljettava.
 
erilaiset villasukat naiselle
 
 
Toivon että tulee lisää aurinkoisia päiviä. Ei ihan vielä villasukkakelejä. Tosin parvekkeella on ihan kiva juoda aamukahvia villasukissakin. Jos ei sada.
 
 
Poutapilvi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 


12 kommenttia:

 1. Hyvin olet tulviin varautunut, vaikka veneesi taitaa olla hieman hataraa tekoa. Ihanan väriset varret! Hieno idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Ei ole vankinta mallia veneeni. Jospa se sitten turpoaa tiiviimmäksi...

   Poista
 2. Kivat iloiset sukat ja oletkin varautunut tulviin:) Toivottavasti et tarvitse venettä, kyllä se aurinko vielä paistaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paistaa ja sataa vuorotellen. Kanttarelli metsään mentiin autolla monen mutkan päähän metsäautotietä. Just kun oli saatu auto vekslattua tien sivuun niin tuli mahtava tuulenpuuska ja alkoi sataa. Tuli pikkurillin pään kokoisia rakeita hetken aikaa sitten muuttui "tavalliseksi" sateeksi. Otettiin termoskahvia siinä ootellessa. Kohta taas paistoi aurinko ja metsään päästiin. Ja vanha tuttu sienipaikka ei pettänyt tälläkään kertaa.

   Poista
 3. Tosi kauniit sukat. Pitäisi jaksaa opetella tuo tunisialainen virkkaus kunnolla, tähän mennessä olen sitä vain kokeillut. Sadepäivät harmittavat, itse olen käyttänyt niitä siivoamiseen. Mieluummin olisin ulkona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on onneksi soputeltan kokoinen huusholli. Joka toinen sadepäivä ommellaan ja sotketaan ja sitten taas siivotaan. Netistä katsotaan säätutkan ennusteet ja suunnataan sen mukaan. Aina ei kyllä tämäkään logiikka toimi.

   Poista
 4. Kauniit sukat, mukavat, erilaiset varret! Hehkuvat väritkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekee mieli kokeilla kaikenlaista ennennäkemätöntä. Joskus se jää siihen eikä kukaan sitä näekään. Tämä systeemi tuntuis toimivan. Kiitos tykkäämisestä.

   Poista
 5. Kauniit, erikoiset varret sukissasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on taas niitä minun hassutuksiani. Mukavaa jos olette tykänneet!

   Poista
 6. Olet oikea sukkamestari. Ihana kansikuva

  VastaaPoista
 7. Voi kyllä soisi vielä lämpöisten päivien jatkuvan, edes vähän!

  VastaaPoista

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!