Riihen ikkuna kuva

perjantai 27. kesäkuuta 2014

Kuulumisia

vauvan tilkkupeitto helppo
Tänään lähti toinen vauvan peitto käymään Helsingissä tikattavana. Peittoa olen työstänyt talven mittaan. Materiaalina on kierrätyskankaita (vanhaa verhoa, omaa värjäämääni lakanakangasta ja vähän muutakin kangasta). Alun perin ajattelin tehdä peitosta isomman mutta päätin kuitenkin pysyä vauvanpeitto linjalla. Peiton koko on 140cm x 97 cm. Olen myös kirjonut joitakin ruutuja ompelukoneella. Innolla odotan, millaisen tikkauksen Soile keksii tällä kertaa.
Juuri nyt koen suurta onnistumisen tunnetta. Muutto härdellissä on pyöritty ja vihdoin kaikki alkaa olla kohdallaan, laatikot ja pussukat on purettu. Omakotitalosta kerrostaloon siirtyminen aiheutti myös melkoisen omaisuuden kutistamisen. Jouduin luopumaan omasta työhuoneesta ja isosta osasta keräämiäni tilkkuja erinäisiin tarkoituksiin. Jäljelle ovat jääneet vaan kauneimmat kankaat joita ilman en kuvitellut voivani jatkaa (sekä tietysti iso laatikollinen neulelankoja). Nyt ne kaikki on sijoitettu häkkivarastoon kellariin. Onneksi minulla oli tämä tilkkutyö jo valmiina. Vihdoin löysin myös mieleiseni taustakankaan ja saatoin lähettää peiton tikattavaksi.
Onnistumisen tunteita lisää se, että pärjään uuden läppärin kanssa. Muutossa kutistimme myös vanhan tietokoneemme. Windows 8 tuntuu jotenkin takertelevan minun käsissäni ainakin näin alkuun. Mutta sain kuin sainkin kuvia koneelle ja vieläpä tänne blogiin asti. Huoh!
Että eiköhän tämä tästä normalisoidu, arki ja kirjoittelukin. Toivotan sinulle upeita käsityöntäyteisiä kesäpäiviä!
Terveisin Poutapilvi

4 kommenttia:

 1. Suloiselta näyttää peittosi. Väritys on heleä ja harmoninen. Pidän tuosta ideasta laittaa noita itse kirjomia palasia joukkoon. Ja onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marle! Minäkin tykkään peitostani. Innoissani odotan miltä se näyttää tikkauksen jälkeen!

   Poista
 2. Onnittelut monista uutuuksista! Ehkä on säilytettävä myös jotain vanhaa vaikkapa blogin nimi?

  VastaaPoista
 3. Hei Jokke ja kiitos onnitteluista. Monenlaisia muutoksia on tullut, totta tosiaankin. Nimen olen päättänytkin säilyttää blogissani ennallaan. Visuaalinen ilme sitten puolestaan saattaa elää vuodenaikojen ja fiiliksen mukaan eli blogi elää minun kanssani!

  VastaaPoista

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!