Riihen ikkuna kuva

maanantai 19. elokuuta 2013

Kuplamuovista ommellut pussukat

 
 Sataa, "ei voi tehdä mitään ulkona"-tilanne ja mielenkiintoista materiaalia käsillä. Hyvä yhdistelmä harrastaa kokeiluja ja ideoita. Ompelin ensin pussipalat kankaan kanssa yhteen reunoistaan. Kankaan kuvapuoli näkyy hauskasti läpi. Vuorin tein moottoriurheiluvaatteita valmistavan yrityksen tukevista lahjoitustilkuista.


 
Tähän pussiin tein koristeompeleita, että kerrokset pysyvät paremmin kohdakkain ja yhdessä. Samalla pussi tuli tukevammaksi. Tässä käänsin vuorin reunat vaihteeksi oikealle puolelle.
 
 

 


 


 
 
 
 
 
Säilömäni kuplamuovit tupsahtivat eteeni, kun availin epämääräisiä pahvilaatikoita työhuoneessani (= varasto, ompelen keittiön sivupöydällä). Nämä menevät kokeilujen ja "tuotekehittelyn" piikkiin mutta tästä on Sinun ja minun hyvä jatkaa!
 
Poutapilvi 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Kaikenlaisia muita muovivirityksiä on tullut vastaan, mutta enpä ole nähnyt kuplamuovista mitään ommellun. No mutta mikäpä jottei! Kivan näköisiä pussukoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentoinnistasi, Hiipi! Ne on niitä minun "hullutuksia" nuo kuplamuovijutskat. Olet mukana pitkäperjantain arpajaisissa :)

      Poista

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!