Riihen ikkuna kuva

tiistai 7. toukokuuta 2013

Vierashuone valmiina - tervetuloa!

 
makuuhuoneen remontti
 
Kevättalvinen remonttiprojekti on lopuillaan. Vierashuone, varastokomero ja pukuhuone ovat nyt käyttökunnossa ja loppusiivoukset tehty. Viimeisiä silauksia eli vielä jotain pientä puuttuu. Pienellä "lavastuksella" sain kumminkin vierashuonetta kuvattua.
 
makuuhuoneen verhot
 
Katto laitettiin vahatusta puupanelista. Kaikkialla muuallakin talossa on puupanelikatot, joten se oli luonteva ratkaisu. Kattolistaksi puinen valmiiksimaalattu, hiukan kaareva koristeurallinen lista. Verhotanko metallin värinen kiiltävä, jossa on komeat nupit.
 
 

vanhat valokatkaisijatvanhat pistorasiat

Vanhat tai siis alkuperäiset pistorasiat ja valokatkaisijat säilytettiin. Hyvällä puhdistuksella niistä sai valkoisetkin vielä. Ovat paljon tukevampaa materiaalia kuin nykyiset.


 
 
 
makuuhuoneen tapetointi
 
Seinät tapetoimme valkoisella kohokuvioisella tapetilla, jossa on hohtavia hopean/pronssin värisiä ja valkoisia pystyraitoja. Eri kulmista katsottuna siftailee eri värisenä.
 
 
makuuhuoneen verhot

 
Verhot on hieman hohtavat kerman valkoiset. Päiväpeitto vaalean harmaa, jossa pinnassa myös vähän kiiltoa. Jo aiemmin hankitut koristetyynyt sattuivat just sopivasti harmaaseen.
 
Lattiaan laitettiin laminaatti. Harmaa kuultava puunsyy, vahattu tammi taisi olla värin nimi. Valkoinen pellavamatto on minun kutoma.
 
makuuhuoneen remontti

 
On ihanan palkitsevaa katsoa nyt valmista huonetta. Sisustus vakiintuu sitten pikkuhiljaa ja huonekaluprojektiemme myötä. Vanhoja kunnostettavia on muutamia jo hankittuna.
 
Sisustuksessa on tarkoitus pysytellä rauhallisissa vaaleissa/valkoisissa sävyissä. Vuodenaikojen ja vieraan mukaan voin terästää sisustusta pikkujutuilla. Niinkuin tämä "maisema"-taulukin muuttuu aina vuodenaikojen mukaan. Ulos ikkunan taakse on vielä tarkoitus tehdä kukkapenkki, että on ihana aamulla avata verhot ja katsella ulos!
 
 
makuuhuoneen remontti
 
Ps. Tästä aloitimme: lastulevykatto, vanha kulunut tapetti, muovimatto ja seinän paikan muutos. Pohjatyöt veivät eniten aikaa. Seinien tasoittamista, kittaamista hiomista.... Kas, siellä minäkin niin työteliään näköisenä, pohjamaalaamassa uutta väliseinää! 
 
makuuhuoneen remontti
 
 
Nyt meillä on tilaa yövieraille - oma huone, rauhaa ja yksityisyyttä.
Tervetuloa ystävät ja sukulaiset!

Poutapilvi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei Sinä lukija! Odotan mielenkiinnolla kommenttejasi!!